Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

GALERIE FOTO: Toamna se numără premiile la Centrul de zi „Dănuț”


Copiii Centrului de zi „Dănuț” au avut parte de o vacanță activă, desfășurând, sub îndrumarea voluntarilor, o serie de activități prin care au petrecut timpul în mod cât se poate de plăcut și care au contribuit la dezvoltarea armonioasă a personalității lor. Acestea au avut loc în cadrul proiectului estival „În vacanță fii activ și creativ!”, desfășurat de Parohia „Sfântul Gheorghe” din Pitulușa, prin Centrul de zi „Dănuț”. Activitățile s-au desfășurat în cadrul atelierelor de pictură, muzică religioasă, canto, coregrafie și tapiserie – design ambiental.
    Totodată, cei mai talentați copii și tineri de la Centrul de zi „Dănuț” au participat cu mult succes la ediția a IV-a a Festivalului concurs de muzică pentru copii și adolescenți „Star Melody” București, ce a avut loc pe 5 septembrie și a fost organizat de firma de creație artistică „Star Melody”, compozitorul Cristian Alivej în colaborare cu televiziunea on-line ONE HD. „Ca de fiecare dată, copiii s-au pregătit cu multă seriozitate pentru marele eveniment, știind de la edițiile anterioare că acest concurs este de înaltă ținută, cu o concurență acerbă, unde participă cei mai buni soliști din țară și străinătate. Dar ca de obicei, copiii noștri au evoluat impecabil, la toate secțiunile și categoriile de vârstă la care au fost înscriși. Deși criteriile de jurizare și juriul a fost destul de exigent, urmărind cu precădere intonația, claritatea și calitatea timbrală, amplitudinea vocală, dicția, ritmul și emisia vocală, toți copiii de la «Dănuț» au urcat pe podium, obținând frumoase și binemeritate premii”, a transmis psiholog Elisaveta Norocea, coordonatoarea Centrului, precizând că pe scena Colegiului de Muzică „Dinu Lipatti”, printre cei peste 100 de concurenți, au evoluat excepțional mai micii și mai marii „artiști” ai Centrului „Dănuț”, care au fost răsplătiți cu aplauze, dar și cu diplome și trofee.
    Astfe, Ilinca Ionescu, în vârstă de 5 ani, cea mai mică dintre concurenți a adăugat la palmaresul său, deja bogat, Trofeul categoriei sale de vârstă. Alexandra Oproiu, în vârstă de 7 ani, a obținut la prima sa participare într-un concurs premiul al III-lea, în timp ce Bianca Lupașcu, de 10 ani, și ea debutantă în competițile de gen, a luat premiul II. Premiul al II-lea, premiul I și Trofeul categoriei le-a obținut Iustina Păun, care la doar 9 ani este deținătoarea unui bogat palmares în urma participării sale la concursuri naționale și internaționale. La rândul său, Daniela-Sami Docan, de 16 ani, cu o bogată experiență muzicală și un palmares impresionant a obținut premiul I și Marele trofeu al categoriei „Etno-pop”.
    Soliștii au fost susținuți de talentatii membri ai Formației Coregrafice „Angels”, și anume: Oana Docan, Tania Dinu, Larisa Bogdan și Claudiu Ali.
 „Copiii noștri au realizat un adevărat spectacol, pentru fiecare piesă asigurând o coregrafie potrivită, astfel încât, o dată cu apariția personajelor pe scenă, totul s-a transformat într-o frumoasă și veselă poveste, impresionând juriul și spectatorii atât din punct de vedere muzical, cât și artistic”, a detaliat Elisaveta Norocea, precizând că toți premianții și participanții dedică toate premiile obținute celor care i-au sprijinit și ajutat la alegerea și pregătirea repertoriului. 
„Dedicăm premiile obținute compozitorului Cristian Alivej, Janei Èšigăeru, lui Daniel Bahnea, realizatoarelor minunatelor coregrafii Mirela Nica Milea, Ionela Nan și Nicoleta Hagiu, realizatoarei superbelor costumații – Liliana Micu, Primăriei Andreiașu, care ne-a asigurat transportul, și tuturor celor care ne-au sprijinit cu cele necesare pentru o prestație deosebită, și anume: Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilul Vrancea, Primăriei și Consiliului Local Broșteni, Mihaelei Bordea, Corinei Condruț, Cameliei Simiz, Lilianei Secăleanu, Cristinei Păun, lui Nicolae Cristea și în mod special, părinților”, a spus Elisaveta Norocea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?