Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Lansarea în avans a „Star Wars Episode VII: The Force Awakens” îi bucură pe hotelierii britanici


Vestea privind lansarea în avans, în 17 decembrie, în Marea Britanie, și cu o zi mai devreme decât în Statele Unite, a mult așteptatului „Star Wars Episode VII: The Force Awakens” a fost extrem de bine primită de hotelierii și afaceriștii din industria britanică de turism, care văd în aceasta o oportunitate excelentă pentru creșterea numărului de turiști americani, scrie BBC News ediția online.
Un purtător de cuvânt al portalului de turism VisitScotland.com a precizat că speră ca fanii înfocați ai Star Wars să vină în Marea Britanie să vadă filmul, în felul acesta hotelierii având de câștigat, în contextul în care anul trecut Scoția a fost vizitată de un număr record de turiști din America de Nord în ultimii zece ani. ‘Cum majoritatea prietenilor noștri de peste Atlantic vin în Scoția pentru peisajele superbe și terenurile de golf, lansarea în avans în Marea Britanie a filmului „Star Wars Episode VII: The Force Awakens” va fi un motiv în plus pentru fani să vină și să se bucure de o vacanță în țara noastră’, a mai declarat purtătorul de cuvânt al portalului amintit. ‘Există curse charter dese din America de Nord, iar potențialii turiști nu vor fi nevoiți să facă rezervări speciale în acest sens’, a adăugat responsabilul VisitScotland.com.
Premiera filmului ‘Star Wars Episode VII: The Force Awakens’ este poate cea mai așteptată lansare în calendarul cinematografic al acestui an. Pelicula va avea premiera în Franța, în 16 decembrie, urmând să fie lansată în SUA în 18 decembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?