Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617

Cluburile cu datorii, date pe mâna executorului judecătoresc


Calendarul competițional din sezonul 2015-2016 al „fotbalului mic” din Vrancea ar putea fi dat peste cap total. Datorită faptului că mai multe echipe care au activat în campionatul precedent în Superliga ALTDORF TEHNIK și Liga Grafit Decor nu și-au achitat nici până acum restanțele financiare față de Asociația Județeană de Fotbal Vrancea, forul fotbalistic vrâncean a apelat la ultima soluție: un executor judecătoresc care să recupereze pagubele.
„În week-end nu se va juca niciun meci de fotbal, fie din Cupă, fie din campionat. Am apelat deja la un executor judecătoresc care se va ocupa de recuperarea sumelor mai mari de 1000 lei pe care le avem de încasat de la echipele care au activat în sezonul trecut. Dacă în decurs de două săptămâni de zile, echipele datornice nu vor fi pe zero, bag AJF-ul în insolvență”, ne-a declarat Dan Dumitru, președintele Asociației Județene de Fotbal Vrancea.
Cluburile cu cele mai mari datorii sunt Flacăra Urechești -3000 lei, AS Suraia – 2300 lei, AS Cîmpineanca – 1900 lei, Viitorul Bilești – 1900 lei.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?