Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Trășculescu, din nou în fața judecătorilor


Fostul deputat PDL Alin Trășculescu, condamnat la ani grei de închisoare pentru fapte de corupție, ajunge, astăzi, în fața judecătorilor de la Curtea de Apel București.
    Trășculescu a contestat sentința prin care a fost condamnat de judecătorii Tribunalului București la 7 ani de închisoare cu executare pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de influență, fals în înscrisuri sub semnătură privată, spălare de bani, dar și pentru săvârșirea infracțiunii de asociere pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de influență. Pedepsele aplicate au fost contopite, instanța de fond stabilind ca Trășculescu să execute pedeapsa cea mai grea, de 7 ani de închisoare. „(…) contopește cele patru pedepse principale și aplică inculpatului pedeapsa cea mai grea, acesta urmând a executa în final o pedeapsă rezultantă de 7 (șapte) ani închisoare. (…)”, au decis magistrații Tribunalului București. 
Aceeași instanță a dispus și confiscarea specială a sumei de 160.000 lei de la Trășculescu, fiind menținute și măsurile asigurătorii, constând în indisponibilizarea, prin instituirea sechestrului, a bunurilor și a sumelor de bani deținute de acesta, până la concurența sumei de 160.000 lei. El a mai fost obligat și la plata sumei de 35.000 lei, reprezentând cheltuieli judiciare avansate de stat. În dosar au mai fost condamnate încă trei persoane.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?