Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

ULTIMA ORĂ! ACCIDENT în intersecția Federalcoop din Focșani între un AUDI și un OPEL


Două autoturisme, un Audi și un Opel, au fost implicate într-un accident produs la miezul nopții dintre sâmbătă spre duminică în intersecția Federalcoop din Focșani. Autoturismul Audi a dărâmat semaforul pentru pietoni și a ajuns pe scuarul dinspre Big. Ambele mașini au fost serios avariate. La fața locului au ajuns polițiștii, dar și foarte mulți trecători care erau curioși să vadă ce s-a întâmplat. Vom reveni cu amănunte.
UPDATE! 
 Potrivit informațiilor primite de la polițiști, conducătorul unui autoturism marca Audi A6, Adrian Cosmin M., de 25 de ani, ar fi pătruns în intersecție pe culoarea roșie a semaforului electric aflat în funcțiune, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism marca Opel, care efectua virajul la stânga către strada Maior Gheorghe Pastia. Autoturismul Opel era condus de Irina Claudia S., de 34 de ani. 
 În urma evenimentului, autoturismul Audi s-a oprit în stâlpul de susținere a semaforului pentru pietoni. Din accident au rezultat doar pagube materiale nu și victime, motiv pentru care șoferului de pe Audi i s-a aplicat o sancțiune și i s-a reținut permisul. 

17 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?