Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

A vrut să fure o mașină deoarece a mers prea mult pe jos și îl dureau picioarele


Un tânăr de 18 ani, din comuna Cîmpuri, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani pentru tentativă la tâlhărie. În noaptea de 23/24 ianuarie, în jurul orei 4.00, el ar fi pătruns în curtea părții vătămate, din Vidra, apoi în garaj și a vrut să fure o mașină. Tânărul a fost surprins de proprietar și pentru a-și asigura scăparea, i-a dat acestuia un pumn.
    Din verificări a rezultat că anterior comiterii faptei, Dragoș Cătălin U. s-a certat cu tatăl său, fiind dat afară din locuință. A plecat, mergând pe jos de la Cîmpuri la Vidra, unde a observat mai multe persoane într-o curte, dar și două mașini. S-a dus în centrul comunei Vidra, a mâncat ceva, după care a adormit pe o bancă. Peste noapte s-a trezit din cauza frigului și și-a adus aminte de mașini, așa că a mers la gospodăria unde le văzuse. Una dintre mașini era în curte, cealaltă în garaj. A pătruns în curtea imobilului și s-a dus la mașina din curte. A încercat să o porneacă cu o cheie găsită pe bord, dar nu a reușit pentru că aceasta era de la cealaltă mașină, parcată în garaj. După ce s-a chinuit mai bine de jumătate de oră să găsească frâna de mână, care era trasă, când să plece a fost auzit de soacra proprietarului, care l-a anunțat pe acesta din urmă. Când l-a văzut pe proprietar, băiatul s-a speriat și pentru a putea fugi l-a lovit.
    La audieri, el a recunoscut fapta și a motivat că a vrut să fure mașina pentru că a mers prea mult pe jos și îl dureau picioarele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?