Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

INFOPOL


Evenimente rutiere

    La data de 25 august a.c., ora 21.25, pe DJ 205L în comuna Tulnici, un tânăr de 27 ani, din localitate, a fost depistat în timp ce conducea un moped, fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Furt cercetat de polițiști

    La data de 25 august a.c., o femeie din comuna Tulnici a sesizat faptul că la ora 10.15 a surprins-o pe R. Paraschiva, de 26 ani, din comuna Braniștea, județul Galați, în timp ce sustrăgea bunuri din locuința mamei sale din satul Lepșa. În urma primelor verificări efectuate, s-a stabilit faptul că aceasta ar fi sustras 350 lei și mai multe bijuterii din aur și argint. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Mandat executat de polițiști

    La data de 25 august a.c., ora 17.00, în extravilanul localității Paltin, polițiștii l-au depistat pe B. Vasile, urmărit național pentru că se sustrăgea executării pedepsei privative de libertate de 3 ani pentru săvârșirea mai multor furturi pe raza comunei.
Acesta a fost depus în Penitenciarul Focșani în vederea executării pedepsei.

Radare

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești;
Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului – Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu;
DN 2D: Bolotești; Vidra;
DN 2L: Panciu; Cîmpuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?