Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

Ziua Porților Deschise la Spitalul de Psihiatrie Cronici Dumbrăveni


Spitalul de Psihiatrie Cronici Dumbrăveni este astăzi (sâmbătă-n.r.) gazda unei mese rotunde pe tema „Modul de comunicare și informare dintre personalul medical și public la nivelul unității și implicarea Spitalului de Psihiatrie Cronici Dumbrăveni în aplicarea Legii Sănătății Mintale”. Începând cu ora 9:30 sunt așteptați, la Ziua Porților Deschise, reprezentanți ai Consiliului Județean Vrancea, ai Casei de Asigurări de Sănătate Vrancea, ai Direcției de Sănătate Publică Vrancea, membri ai comunității și ai autorităților locale.
    Programul de desfășurare a evenimentului este:
9:30-9:35: Deschiderea programului
9:40-9:50: Prezentarea unui material de către Dr. Duțescu pe tema „Implicarea Spitalului de Psihiatrie Cronici Dumbrăveni în aplicarea Legii Sănătății Mintale”
9:55-10:10: Prezentarea materialului privind modul de comunicare și informare dintre personalul medical și public la nivelul spitalului de către Dr. Mircea Stoenoiu
10:15-10:45: Vizitarea spitalului
10:50-11:30: Program artistic de dansuri populare susținut de copiii de la Școala Generală Cîmpineanca; Program artistic susținut de fanfara de la Garnizoana Focșani.
    Evenimentul „Ziua Porților Deschise” de la Spitalul de Psihiatrie Cronici Dumbrăveni se află la cea de-a doua ediție.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?