Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

Inspectoratul Şcolar Judeţean are O NOUĂ CONDUCERE


Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Vrancea are, din nou, inspector general și inspector general adjunct. Ministerul Educației și Cercetării Științifice (MECS) a delegat atribuțiile specifice funcției de inspector școlar general al ISJ  Vrancea profesorului Cristinel Știru. Acesta va îndeplini atribuțiile de inspector școlar general până la organizarea unui nou concurs de către MECS, dar nu mai târziu de sfârșitul anului școlar 2014-2015. „În primul rând, am de gând să duc la bun sfârșit proiectul care îmi aparține, și anume mișcarea personalului didactic. Apoi, mă voi ocupa de tot ce este legat de activitatea Inspectoratului Școlar Județean, cum ar fi, spre exemplu, Bacalaureatul. Atunci când se va organiza concursul pentru ocuparea postului, de către MECS, nu am de gând să concurez”, a declarat noul inspector școlar general, Cristinel Știru.

    În ceea ce privește funcția de inspector general adjunct, aceasta va fi ocupată de profesoara Lidia Dumbravă, începând cu data de 1 septembrie. Aceasta este numită prin detașare în funcția de inspector școlar general adjunct al ISJ Vrancea, până la organizarea unui nou concurs de către MECS, dar nu mai târziu de finalul  anului școlar 2015-2016, iar catedra pe care este titulară îi va fi rezervată. Întrebată dacă s-a gândit să participe la concursul pentru ocuparea postului, aceasta ne-a declarat: „Este prea devreme să mă pot pronunța. Vom vedea pe parcurs”.
    Reamintim că fostului inspector școlar general, profesoara Vasilica Zaharia, i-a încetat detașarea în funcție pe 18 august, aceasta revenind la catedră. De asemenea, fostul inspector școlar general adjunct, Luminița Balaban, nu mai este în funcție de la sfârșitul lunii mai, când a fost emis un ordin de încetare a detașării.

31 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?