Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Acoperișul unei case din Țifești a ars deși ploua cu găleata


O locuință din Èšifești s-a aprins miercuri seara, deși ploua cu găleata. Incendiul a fost anunțat la ora 17.30, iar la fața locului au ajuns pompierii de la Panciu, cu o autospecială de lucru cu apă și spumă. În momentul în care echipa de intervenție a ajuns la fața locului, ardea acoperișul unei case, focul fiind stins destul de repede. Din primele verificări reiese că incendiul ar fi izbucnit în urma unui scurtcircuit.
    „În data de 18.08.2015, în jurul orei 17.30, un apel, primit prin intermediul numărului unic de urgență 112, la dispeceratul integrat ISU – Ambulanță, anunța producerea unui incendiu la o proprietate particulară din comuna Èšifești. Pentru localizarea și lichidarea incendiului s-a deplasat la fața locului un echipaj din cadrul Stației de Pompieri Panciu, cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și trei subofițeri. În momentul sosirii forțelor de intervenție la locul solicitării, incendiul se manifesta la acoperișul locuinței. În urma incendiului, a ars acoperișul locuinței construit din lemn cu învelitoare din tablă pe o suprafață de cca. 20 mp. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că, cel mai probabil, evenimentul a fost provocat din cauza unui scurtcircuit electric produs de un conductor electric defect”, a transmis plutonier adjutant Florin Olaru, de la ISU Vrancea.
    În aceeași zi, paramedicii din cadrul ISU Vrancea au fost solicitați, prin intermediul numărului unic de urgență 112, să intervină pentru soluționarea a 6 situații medicale de urgență. Printre cele mai frecvente motive pentru care au fost solicitate echipajele SMURD se numără afecțiunile cardiace, abdominale și diferite traumatisme. „Paramedicii din cadrul I.S.U. Vrancea au intervenit atât în municipiile Focșani și Adjud, cât și în comunele Dumbrăveni și Păunești, acționând pentru acordarea primului ajutor calificat și transportul pacienților la spital, unde au fost preluați de medicii de gardă din cadrul structurilor de primire urgențe ale spitalelor din Focșani și Adjud”, a adăugat plutonier adjutant Olaru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?