Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637
Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637

INFOPOL


Evenimente rutiere

    La data de 16 august a.c., pe DJ 204 D sat Hângulești, M. Stănică, de 37 ani, din comuna Vulturu, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism având o concentrație de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 15 august a.c., ora 11.12, pe DN2 E 85, A. Nicușor, de 33 ani, din comuna Dumbrăveni, în timp ce conducea un autoturism, din direcția Buzău către Focșani, nu a acordat prioritate de trecere un autoturism condus din sensul opus de D. Virginia, de 32 ani, din orașul Mărășești, intrând în coliziune cu acesta. La rândul său, autoturismul lovit a fost proiectat în alt autoturism, care era oprit la indicatorul „Oprire” amplasat pe DC 160. În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a lui A. Nicușor și D. Virginia, precum și gravă a lui D. Dănuț. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

    La data de 15 august a.c., ora 12.30, polițiștii din Popești au depistat pe raza localității un bărbat de 38 ani, în timp ce conducea un moped, deși avea acest drept suspendat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 16 august a.c., ora 01.45, polițiștii focșăneni au depistat pe str. Cuza Vodă, din localitate, un bărbat de 34 ani, din comuna Milcovul, în timp ce conducea un autoturism care avea autorizația de circulație provizorie expirată. În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 16 august a.c., ora 00.15, polițiștii din Ciorăști au depistat un bărbat de 49 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, iar în momentul testării cu aparatul alcotest rezultatul a fost de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 16 august a.c., ora 04.35, polițiștii focșăneni au depistat pe B-dul București un bărbat de 23 ani, din comuna Nereju, în timp ce conducea un autoturism având o concentrație de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Viol cercetat de polițiști

    La data de 15 august a.c., ora 15.00, un bărbat, de 48 ani, din comuna Cârligele a sesizat faptul că fiica acestuia în vârstă de 4 ani ar fi fost agresată sexual de un tânăr de 16 ani, din aceeași localitate. În cauză a fost constituită o echipă operativă complexă, care a efectuat primele cercetări, reținându-l pe tânărul de 16 ani sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol. Acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani cu propunere de arestare preventivă și va fi cercetat în stare de arest pentru următoarele 20 de zile.

Radare

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești;
Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului – Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu;
DN 2D: Bolotești; Vidra;
DN 2L: Panciu; Cîmpuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?