Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Ziua Porţilor Deschise la Spitalul de Psihiatrie Cronici Dumbrăveni


Conducerea Spitalului de Psihiatrie Cronici Dumbrăveni organizează, pe 22 august, Ziua Porților Deschise. Cu această ocazie, vrâncenii și toți cei interesați sunt așteptați la sediu pentru a vizita unitatea, pentru a discuta cu pacienții, dar și pentru a participa la diferitele activități organizate cu ocazia acestui eveniment.
Managerul Spitalului de Psihiatrie Cronici Dumbrăveni, Costel Negoescu, ne-a precizat că evenimentul va începe la ora 9.30, când va organizată o masă rotundă. „Pe 22 august, organizăm Ziua Porților Deschise. Începând cu ora 9.30, medicul Duțescu va prezenta un material despre implicarea spitalului nostru în aplicarea legii sănătății mintale, apoi medicul Stoenoiu va prezenta un material despre comunicarea dintre personalul medical și pacienți, aparținători. Se va vizita spitalul, iar evenimentul se va încheia cu un spectacol artistic, susținut de copiii Școlii Generale din Cîmpineanca”, ne-a precizat managerul Negoescu.
La acest eveniment vor fi invitați să participe reprezentanți ai autorităților  județene și locale, ai Direcției de Sănătate Publică și ai Casei de Asigurări de Sănătate. Evenimentul este la a doua ediție.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?