Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

O partidă de AMOR forțat l-a costat LIBERTATEA pentru cel puțin 30 de zile


Gheorghe I., bărbatul de 26 de ani reținut miercuri pentru că și-ar fi violat  concubina, după ce a intrat în casa ei pe geam, a fost arestat preventiv ieri. În sarcina acestuia s-au reținut două infracțiuni, respectiv viol și violare de domiciliu.
    Mandatul de arestare preventivă a fost emis ieri, de magistrații Judecătoriei Focșani, pentru o perioadă de 30 de zile. Dacă inculpatul este nemulțumit de soluție, poate face contestație. „(…) admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Irimia Gheorghe, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de viol și violare de domiciliu (…) pe o perioadă de 30 de zile începând cu data de 13.08.2015 și până la data de 11.09.2015, inclusiv. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă. (…) Cu drept de contestație în termen de 48 de ore de la pronunțare. Pronunțată în camera de consiliu, azi, 13.08.2015, ora 13.10”, se arată în soluția instanței.
    Bărbatul a fost reținut miercuri seara, de polițiștii Biroului de Investigații Criminale de la Poliția municipiului Focșani. Miercuri dimineață, oamenii legii au fost anunțați de un membru al familiei victimei despre faptul că aceasta a fost violată, dar și că cel care a obligat-o să întrețină relații sexuale cu el doarme la ea în casă. Bărbatul a fost găsit dormind, iar lângă pat, polițiștii au găsit un cuțit și o șurubelniță, obiecte cu care victima a susținut că a fost amenințată.
    Bărbatul nu a negat că a avut o partidă de amor cu femeia, dar a spus că ea a vrut. Cu privire la șurubelniță, a susținut că nu a avut intenție să o amenințe pe femeie cu ea. A susținut că a luat șurubelnița din balcon, după ce s-a cățărat până la etajul III, pentru a putea deschide ușa de acces. „La data de 12 august a.c., ora 08.45, polițiștii focșăneni au fost sesizați despre faptul că în noaptea de 11/12 august a.c., un tânăr de 26 ani, din localitate, ar fi pătruns fără drept în apartamentul concubinei, de 27 ani, din localitate, și ar fi constrâns-o să întrețină relații sexuale, fără consimțământul acesteia. Față de tânăr a fost luată măsura reținerii pentru săvârșirea infracțiunilor de viol și violare de domiciliu. Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activități infracționale”, se arată într-o informare a IPJ Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?