Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Hașiș ascuns în pantofi, trimis din Italia în Focşani prin curier. Un tânăr a fost ARESTAT


Un tânăr de 20 de ani, care a trimis hașiș din Italia în Focșani printr-un curier, a fost reținut de polițiștii de la Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Vrancea, luni seara. 
    Băiatul, din Ivești, județul Galați, a plecat din Italia cu destinația România luni, dar nu înainte de a trimite drogurile în țară prin curier. El a ascuns hașișul, peste 50 de grame, într-o pereche de pantofi, pe care i-a pus mai apoi într-o cutie. După ce ajuns în țară, tânărul din Ivești a luat legătura cu șoferii mașinii care transportau coletul, ei  întâlnindu-se în zona unei stații peco din Focșani. Vasilică Z., zis „Papi”, a venit în Vrancea cu un microbuz, însoțit de 5 prieteni, care știau ce urmează să ia prietenul lor. După ce au luat coletul, ei au plecat spre Galați, pe la Tișița. În tot acest timp, polițiștii de la Crimă Organizată au fost pe urmele lor. În timp ce microbuzul se îndrepta spre Tișița, polițiștii care îi supravegheau au luat legătura cu ai lor colegi de la Garoafa și le-au solicitat sprijin pentru a opri microbuzul în trafic.
    Între timp, polițiștii de la Crimă Organizată au depășit microbuzul în trafic și au așteptat liniștiți lângă mașina poliției din Garoafa. În momentul în care s-a făcut semnalul regulamentar de oprire, unul dintre tineri a aruncat hașișul din mașină, drogurile fiind găsite în spatele acesteia. După ce au fost imobilizați, cei șase tineri au fost aduși la sediul poliției pentru audieri, iar cel de 20 de ani a fost reținut. 
    Ieri, tânărul din Ivești, care intenționa să plece din nou în Italia peste puțin timp, locuind peste hotare de aproximativ doi ani, a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Decizia magistraților Tribunalului Vrancea poate fi contestată. „Admite propunerea Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism-Serviciul Teritorial Vrancea. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Zlotila Vasilică, pe o perioadă de 30 de zile. Cu drept de contestație. Pronunțată în Camera de Consiliu, azi 11.08.2015”, se arată în soluția instanței.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?