Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Bărbații care au plătit o brățară cu bani falși vor în libertate


Cei doi bărbați din Ploiești, în mașina cărora s-au găsit peste 2.000 de euro falși, nu vor să stea în arest, așa că au contestat decizia luată luni de magistrații Judecătoriei Focșani, care au dispus arestarea lor pentru 30 de zile. Contestațiile celor doi se vor judeca în perioada imediat următoare la Tribunalul Vrancea.
    Paris C. și Dumitru M., ambii din Ploiești, au fost arestați luni, după ce în seara zilei de duminică au cumpărat o brățară de la o familie din Garoafa. Imediat ce bărbații au plecat, ei aflându-se într-o mașină înmatriculată în Franța, vânzătorii au observat că toate bancnotele primite aveau aceeași serie. Au luat imediat legătura cu polițiștii de la Postul de Poliție Garoafa, iar oamenii legii au plecat în urmărirea mașinii. Totodată, aceștia au luat legătura și cu ai lor colegi de la Focșani, care au format imediat un filtru, la intrarea în municipiu. 
Autoturismul Renault Scenic cu numere de Franța a fost oprit în trafic pe strada Mărășești, de un echipaj de la Biroul Rutier Focșani. Suspecții au fost încătușați, fiind apoi preluați de polițiștii de la Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Vrancea. După ce au fost audiați, ei au fost reținuți de oamenii legii.
Ambii tineri sunt cercetați pentru înșelăciune și punere în circulație de monedă contrafăcută. În autoturismul cu care s-au deplasat au fost găsite 42 bancnote de 50 euro cu aceeași serie și 25 bancnote a 20 euro cu două serii, precum și brățara persoanei vătămate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?