Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

Focșani Mall sărbătorește noua imagine alături de vrânceni


Promenada Mall Focșani devine Focșani Mall. Cu ocazia schimbării numelui, logo-ului și a sloganului, vizitatorii sunt așteptați la mall pentru cele mai antrenante evenimente ale verii. Noua identitate vizuală o va înlocui pe cea veche începând cu 1 august.

    De la deschiderea din luna decembrie 2014 a Cinematografului COLOURS și a zonei de restaurante, cu o investiție de 700.000 de euro, traficul centrului comercial a crescut cu 60%, atingând peste 15.000 de vizitatori pe zi. Acum, acesta se adresează cu un nou mesaj și vizual tuturor cumpărătorilor si vizitatorilor: „Focșani Mall –  Pentru întreaga familie!”.
    „Ca mall, locul unde oamenii vin să își înnoiască garderoba, aparatura sau mobilierul, este în firea lucrurilor să ne reinventăm și noi. Astfel, „A true shopping delight” acum este „Pentru întreaga familie”, mesaj pe care îl transmitem și prin logo-ul centrului comercial, reprezentat de un fluture cu aripi colorate. Această schimbare va fi comunicată printr-un șir de evenimente, concursuri și surprize pentru public, acțiuni ce vor avea loc pe parcursul lunilor august și septembrie”, a precizat Ionuț Dogaru, Country Manager Resolute Lar România (Compania de Asset Management a centrului comercial).

    Programul evenimentelor din luna august este următorul:   

– 1 August, ora 17.00, în incinta centrului comercial – Secretele fumuseții în arta machiajului cu Maria Păuna (intrare gratuită), la care sunt invitate doamnele si domnișoarele pentru a descoperi secretele unui machiaj de invidiat   
– 8 august, ora 17.00, în parcarea centrului comercial – concert live cu artista Xonia și Petrecere cu spumă. Toți particianții care vor accepta provocarea de a lua parte la eveniment vor primi gratuit o băutură răcoritoare și vor avea ocazia de a câștiga o tabletă VONINO.
– 9 august, ora 11.00, în parcarea centrului comercial – Miss Wet T-shirt, câștigătoarele se vor bucura de premii atractive.   
– 9 August, ora 12.00, în parcarea centrului comercial – Distracție cu apă – participanții vor primi o băutură răcoritoare din partea centrului comercial și vor putea lua parte la tombolă pentru a câștiga o tabletă VONINO, oferită de Focșani Mall.   
– Începând cu 10 august, cumpărătorii sunt invitați să participe la un concurs prin colecționarea unor magneți de frigider cu elemente din noua identitate a centrului comercial. Mai multe detalii despre campanie, în regulamentul concursului disponibil pe www.focsanimall.ro și facebook.focsanimall.ro
– în fiecare weekend din luna august, între orele 12.00 și 15.00, copiii vor avea ocazia să se reîntâlnească cu eroii preferați din desene animate, în zona de restaurante a centrului comercial Focșani Mall și vor putea să participe la sesiuni de face painting și desen. 
Alte evenimente atractive sunt planificate pentru luna septembrie.

    Centrul Comercial Promenada Mall a fost inaugurat în septembrie 2008, fiind cel mai mare centru comercial din Focșani, cu o suprafață închiriabilă de 45.000 mp. și 1.250 de locuri de parcare. Complexul, închiriat în proporție de peste 90%, include o mare varietate de branduri precum Carrefour, Brico Depot, Cinema Colours, C&A, New Yorker, Deichmann, Orsay, Intersport, Altex, Marionnaud, Steilmann, Domo, Kendra, B&B, Benvenuti, Spartan.
    Focșani Mall este administrat de Resolute Lar România, cel mai important specialist independent în managementul activelor imobiliare deținute de instituții financiare. Resolute Lar activează în România de peste 6 ani, având în curs de dezvoltare și administrare o gamă largă de proprietăți și are o vastă experiență atât în gestionarea de proiecte imobiliare cât și a garanțiilor imobiliare atașate creditelor, în România și pe plan internațional.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?