Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

INFOPOL


Urmărit național depistat de polițiști

    La data de 27 iulie a.c., ora 14.00, polițiștii focșăneni au depistat un bărbat, de 41 ani, din comuna Liești, județul Galați, care era urmărit național din data de 11 ianuarie 2012. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că pe numele bărbatului există un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 3 ani, pentru complicitate la evaziune fiscală. Polițiștii l-au escortat pe bărbat la Penitenciarul de Maximă Siguranță Focșani, unde a fost depus în vederea executării pedepsei conform deciziei instanței.

Mandat pus în executare de polițiști

    La data de 27 iulie a.c., ora 13.00, polițiștii focșăneni au depistat un tânăr, de 26 ani, din comuna Cîrligele, care avea mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 2 ani și 8 luni, pentru savârșirea infracțiunii de furt și de conducere a unui autoturism pe drumurile publice  fără permis de conducere. Tânărul a fost depus la Penitenciarul de Maximă Siguranță Focșani, în vederea executării pedepsei.

Dosar penal la regimul rutier

    La data de 27 iulie a.c., ora 18.44, polițiștii rutieri au depistat un bărbat, de 38 ani, din Mărășești, în timp ce conducea pe DJ 204E, un autoturism cu autorizația de circulație provizorie expirată din data de 4 aprilie 2014. În cauză a fost întocmit dosar penal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?