Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

INFOPOL


Evenimente rutiere
    La data de 22 iulie a.c., ora 13.25, polițiștii rutieri au depistat un bărbat, de 20 ani, în timp ce conducea un autoturism care avea autorizația de circulație provizorie expirată din 21 iulie a.c. În cauză a fost întocmit dosar penal.
    La data de 22 iulie a.c., ora 00.00, polițiștii din Nănești au depistat pe DC 209 Bordeasca Nouă, un bărbat, de 38 ani, din localitate, în timp ce conducea un tractor, fără a poseda permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte autovehiculul. În cauză a fost întocmit dosar penal.
La data de 22 iulie a.c., ora 06.00, polițiștii rutieri au depistat în comuna Cîrligele, un bărbat de 40 ani, din municipiul Brăila, în timp ce conducea un tractor neînmatriculat. În cauză a fost întocmit dosar penal.
La data de 22 iulie a.c., ora 21.00, polițiștii din Adjud au depistat pe strada Siret, un bărbat, de 48 ani, în timp ce conducea un moped, fără a avea aplicată plăcuța cu numărul de înregistrare. La controlul efectuat de polițiști, bărbatul a fost testat alcoolscop, aparatul indicând o concentrație de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Radare
DN2-E85: Călimănești- Haret; Pufești-Domnești; Garoafa-Bizighești;
Golești-Garoafa; Golești-Focșani; Dumbrăveni-Urechești; Sl.Bradului-Obrejița; Urechești-Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23:  Răstoaca; Vulturu;
DN 2D:  Bolotești; Vidra;
DN 2L: Panciu; Cîmpuri;

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?