Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

ULTIMA ORĂ VIDEO: Trupul comisarului-șef Tomiță Lazăr a fost găsit


Trupul comisarului-șef Tomiță Lazăr a fost găsit la balastieră la Vadu Roșca, la 10 kilometri de la locul unde a fost luat de ape.Un angajat al balastierei a sunat la 112, după ce a văzut trupul neînsuflețit plutind pe apă. La fața locului au ajuns echipajele de la ISU Vrancea. Urmează să ajungă Poliția, Criminalistica pentru a se efectua cercetarea la fața locului, iar trupul va fi transportat la Serviciul de Medicină Legală.

Tomiță Lazăr, șeful Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Vrancea, a fost înghițit de apele Siretului, duminică seara, după ce a încercat să-și salveze fiica de la înec. Autoritățile au mobilizat pompieri, polițiști, scafandri de la ISU Vrancea și de la București, chiar și un elicopter care să survoleze Siretul. 
Vom reveni cu amănunte.
Condoleanțe familiei greu încercate. Dumnezeu să-l odihnească!
UPDATE! Familia comisarului-șef nu a ajuns la locul unde a fost găsit. Trupul acestuia a fost ridicat și este acum transportat spre Serviciul de Medicină Legală din Focșani. Locotenent colonel Vasile Isticioaia, coordonatorul echipei de scafandri din cadrul ISU Vrancea, este cel care l-a identificat pe comisarul-șef Tomiță Lazăr. El a transmis condoleanțele sale și ale ISU Vrancea, familiei lui Tomiță Lazăr. 
Paznicul de la balastiera Vadu Roșca a precizat cum a fost găsit trupul neînsuflețit: „În jurul orei 5.30, când să treacă colegul meu cu barca peste Siret ca să mă ia, că eu sunt de la Ivești și fac naveta peste Siret, l-a văzut plutind pe apă. Trupul se ducea la vale. S-a dus cu barca după el, l-a legat cu o sfoară și l-a tras către mal, că dacă îl lăsa îl pierdea de tot. L-am adus pe mal, am sunat la 112 și apoi au venit autoritățile”.
Medicul Silviu Lucasievici, șeful SML Focșani, ne-a declarat că autopsia ca fi făcută imediat, iar în jurul prânzului trupul va ajunge la familie. Înmormântarea va avea loc sâmbătă, în Focșani, la Cimitirul Nordic, cu onoruri militare.Trupul neînsuflețit va fi depus la capela Bisericii de lângă Școala 2 din Focșani.

30 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?