Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

ULTIMĂ ORĂ! A fost afișată REPARTIZAREA COMPUTERIZATĂ a elevilor în licee


   Absolvenții de clasa a VIII-a, care au susținut examenul de Evaluare Națională, au fost repartizați computerizat la licee, în prima etapă. Lista cu repartizarea elevilor în licee poate fi accesată la următoarea adresă: http://admitere.edu.ro/Pages/CandInJud.aspx?jud=41&alfa=2
  Listele cu repartiția computerizată a elevilor vor fi afișate mâine, la sediul fiecărei unități de învățământ. Apoi, în perioada 16 – 24 iulie va avea loc depunerea dosarelor de înscriere la școlile la care candidații au fost repartizați.
   Cea de-a doua etapă de admitere începe pe 15 iulie cu înscrierea candidaților la liceele care organizează probe de aptitudini sau probe de verificare a cunoștințelor de limbă modernă sau maternă și se termină în perioada 27-30 iulie cu rezolvarea de către comisia județeană de admitere a situațiilor speciale ivite. Cea de-a treia etapă de admitere începe pe 31 august și se încheie în perioada 3-4 septembrie cu repartizarea absolvenților clasei a VIII-a care nu au participat la nicio repartizare sau nu au fost repartizați în etapele anterioare, care nu s-au înscris în perioada prevăzută de metodologie sau care și-au încheiat situația școlară ulterior etapelor anterioare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?