Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Oferte de muncă în domeniul hotelier-gastronomic, în Germania


Vrâncenii calificați în domeniul hotelier-gastronomic, care doresc să desfășoare o activitate sezonieră în Germania, se pot adresa Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Vrancea în vederea înscrierii la selecția ce va fi făcută de angajatori germani la București, în luna octombrie. Acești angajatori, reprezentați de Serviciile de Plasare Internațională din cadrul Centralei de Mediere a Străinilor și Specialiștilor ZAV Bonn oferă locuri de muncă pentru următoarele ocupații: bucătar/ bucătar șef/ bucătar specialist (15 posturi), ospătar (15 posturi), barman (5 posturi) și personal în industria gastronomiei de sistem (15 posturi).
    Pentru ocuparea posturilor de ospătar, barman și personal în industria gastronomiei de sistem, se pot înscrie persoane care au calificare profesională încheiată, experiență în domeniu și cunoștințe bune de limba germană (nivel B1/B2). Pentru posturile de bucătar/ bucătar șef/ bucătar specialist, angajatorii germani solicită persoane care au calificare profesională încheiată și experiență în domeniu, precum și cunoștințe de limba germană, cel puțin nivel A2.
    Angajarea se face pe o perioadă de cel puțin 6 luni, începând cu luna octombrie, cu posibilitate de prelungire a contractului de muncă pe durată nedeterminată. Salariul oferit este de 1.500 – 2.200 euro brut/lună pentru posturile de ospătar și barman, 1.700 – 2.400 euro brut/lună pentru posturile de bucătar/ bucătar șef/ bucătar specialist și de 1.450 euro brut/lună pentru personalul în industria gastronomiei de sistem. Cazarea poate fi asigurată de către angajator sau acesta poate oferi sprijin în vederea găsirii unei locuințe.
    „Persoanele cu domiciliul în județul Vrancea, care corespund cerințelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze Consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Vrancea, Bd.Unirii, nr. 53 A, telefon 0237.224.677, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru muncă în străinătate și pentru a primi invitație de participare la selecție. Înregistrarea în baza de date se realizează pe baza următoarelor documente: cerere tip (se completează la sediul AJOFM Vrancea); copie act de identitate sau pașaport (valabilitate minim 6 luni);
CV model Europass (cu fotografie) în limba germană (Lebenslauf); cazier judiciar în original din care să reiasă că persoanele nu au antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni); adeverință de la medicul de familie, cu mențiunea «Clinic sănătos/Apt pentru muncă»”
, se detaliază în comunicatul de presă trimis redacției noastre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?