Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

PERCHEZIȚII la locuințele TRAFICANȚILOR de droguri. Fiul şi nora unei POLIŢISTE din IPJ Vrancea, REŢINUŢI


Șapte percheziții au efectuat ieri polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate (SCCO) Vrancea, sub coordonarea procurorilor DIICOT -Biroul Teritorial Vrancea, în Focșani, Dumbrăveni, dar și la București, într-un dosar de trafic, consum și introducere de droguri în țară, dar și constituire de grup infracțional organizat.
    Pe lângă percheziții, anchetatorii au făcut și un flagrant, în timpul căruia s-au cumpărat, respectiv s-au vândut substanțe interzise. După perchezițiile în urma cărora s-a găsit o cantitate însemnată de canabis, aproximativ un kilogram, câteva sute de grame de hașiș, dar și etnobotanice, persoanele implicate în dosar au ajuns la sediul poliției vrâncene pentru a fi audiate. Potrivit unor surse, la sediul poliției au ajuns 15-20 de persoane, suspecți și martori. Tot pe surse am aflat că printre tinerii audiați, în calitate de martori deocamdată, s-au numărat și copii care provin din familii cunoscute în oraș și ai căror părinți nu aveau habar, cel puțin până ieri, cu ce se ocupă odraslele lor, dar cu siguranță vor afla, dacă acest lucru nu s-a întâmplat deja. De altfel, nu este prima dată când copii ai unor persoane cunoscute ajung la sediul poliției ori la sediul DIICOT, pentru a fi audiați în dosare de trafic și consum de droguri. Persoanele vizate de anchetă au fost în atenția oamenilor legii mai mult timp, perioadă în care anchetatorii au adunat probe împotriva lor, astfel încât să poată organiza acțiunea de ieri și să poată fi dispuse și măsuri.
    Aseară, în jurul orei 21.30, anchetatorii ne-au precizat că două persoane fuseseră deja introduse în arest, fiind reținute pe bază de ordonanță, respectiv Ionelia N., de 24 de ani și Emanuel H., de 30 de ani. Alte două persoane, Bogdan Gabriel N., de 34 de ani și Simon Alin N., de 27 de ani, acesta din urmă fiul unei polițiste din cadrul IPJ Vrancea, urmau să fie și ele reținute. Potrivit unor surse oficiale, tânăra reținută este nora polițistei.
    Traficul și consumul de droguri nu mai sunt de mult o noutate pentru județul Vrancea. Dosarele cu astfel de fapte sunt din ce în ce mai multe, la fel ca și numărul celor cercetați, judecați și condamnați, în cele mai multe dintre cazuri cu suspendare,  majoritatea fiind tineri. Și mai grav este faptul că după luni petrecute în arest și condamnări, unii dintre ei revin la vechile obiceiuri.
   

10 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?