Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Un tânăr și-a VIOLAT SORA de două ori, în aceeași noapte


Un tânăr de 24 de ani, din comuna Bordești, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani pentru săvârșirea infracțiunii de viol. Victima este chiar sora sa, pe care a violat-o de două ori în aceeași noapte.
    S-a întâmplat în seara zilei de 2 martie. Băut fiind, în jurul orei 23.00, tânărul a dus-o pe sora sa într-o râpă, a amenințat-o și lovit-o cu palmele, apoi a violat-o. La scurt timp, Laurențiu Cornel M. a încercat din nou și a și reușit, dar nu în același loc, ci la câțiva metri depărtare. Partea vătămată a încercat să scape de el, dar nu a reușit, iar pe corp au fost găsite urme de violență, ea având nevoie de 3-4 zile de îngrijiri medicale.
    Tânărul nu este la prima abatere. A mai primit o pedeapsă de 5 ani de închisoare în anul 2011, pentru tentativă la omor calificat și a și executat o bună parte din aceasta, fiind liberat condiționat pe data de 17 octombrie 2014. A stat potolit câteva luni, după care s-a apucat din nou de făcut rele, de această dată victima fiind chiar sora sa. Bărbatul a fost trimis în judecată în stare de libertate.

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?