Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Centrul de Sănătate Multifuncțional din Odobeşti va fi inaugurat astăzi


Președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, împreună cu primarul Daniel Nicolaș vor inaugura, azi, Centrul de Sănătate Multifuncțional din Odobești. Ministerul Sănătății a aprobat deschiderea acestui Centru în urma demersurilor făcute de președintele Oprișan.
    În cadrul Centrului de Sănătate Multifuncțional de la Odobești vor fi acordate consultații în specialitățile interne, pediatrie și obstetrică-ginecologie. Decizia de înființare a acestui centru vine după ce unitatea medicală din Odobești a fost desființată de Guvernul Boc.
    Prin înființarea acestui centru, s-a modificat și structura organizatorică a Spitalului Focșani, modificare solicitată de managerul Constantin Mândrilă. În centrul multifuncțional de la Odobești va funcționa și un punct de recoltare a analizelor medicale. Reamintim că autoritățile din Odobești au transferat către Spitalul Județean, în 2013, spațiile în care a funcționat spitalul din localitate, în condițiile în care unitatea a fost închisă la 1 aprilie 2011.
    Centrul este amplasat în clădirea fostului Spital Orășenesc Odobești, care a fost reabilitat, modernizat și dotat și este gata să primească pacienții din orașul dintre vii și din localitățile învecinate, de la începutul lunii iulie.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?