Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

GALERIE FOTO: Rețete delicioase pentru pofticioși Rețetă franțuzească: Supă de ceapă


www.inbucatariilelumii.wordpress.com

Ingrediente:
2 kg. ceapă albă
300 g. șalotă (ceapă franțuzească)
700 g. brânză Gruyere
supă de vită
baghetă franțuzească
Crenguțe de cimbrișor
unt
vin roșu
piper
sare

Mod de preparare:
Ceapa albă și ceapa franțuzească (șalota) se curăță și se taie felii într-o cratiță. Apoi se pun crenguțe de cimbrișor, piper și sare și se călesc toate îngredientele în unt și vin roșu. Se adaugă supă de vită și se lasă la fiert aproximativ 35 de minute. Se montează într-un vas ramekin cu crutoane de pâine și brânză Gruyere și se gratinează la cuptor aproximativ 10 minute la 200 Grade Celsius.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?