Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

GALERIE FOTO: Străzile ce fac legătura între DN 2D şi DN2/ E85 au fost asfaltate


Lucrările de asfaltare a sectorului de străzi cuprins între DN 2D și DN2/ E85 au fost finalizate. În cadrul acestor lucrări au fost asfaltate: sectorul cuprins între strada Cuza Vodă, de la sensul giratoriu din DN 2 și până la intersecția cu strada Mărășești, strada Mărășești și pasarela peste calea ferată spre Odobești. Președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, este artizanul acestui proiect, fiind cel care a făcut demersuri pe lângă conducerea CNADNR pentru a moderniza sectorul de străzi cuprins între DN 2D și DN2/ E85, după ce Compania a preluat în administrare, pentru a reabilita și moderniza, acest sector.

    Primarul municipiului Focșani, Decebal Bacinschi, a precizat că municipalitatea va finanța lucrările de semnalizare rutieră, spații verzi, refugii pietonale, stații de autobuz și taxi, parcări, borduri și trotuare și va ridica la cota de asfaltare toate capacele căminelor de vizitare existente pe aceste străzi. „Imediat după ce vor fi finalizate lucrările de asfaltare vom realiza toate celelalte lucrări de suprastructură, iar semnalizarea rutieră va fi făcută de o firmă specializată”, a precizat primarul Decebal Bacinschi.
     „În urma demersurilor făcute de președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, la conducerea CNADNR, a fost aprobată finanțarea lucrărilor de asfaltare a sectorului cuprins între strada Cuza Vodă, de la sensul giratoriu din DN 2 și până la intersecția cu strada Mărășești, strada Mărășești și pasarela peste calea ferată spre Odobești „, a precizat directorul Secției de Drumuri Naționale (SDN) Vrancea, Marian Paraschiv.

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?