Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Ponta: Băsescu pune slugile să înjure opoziţia


Președintele PSD Victor Ponta a declarat, vineri, într-o conferință de presă, că președintele Traian Băsescu pune „slugile să înjure opoziția”, pentru a distrage atenția de la fraudarea votului la Legea sistemului unitar de pensii publice.
„Eu am stabilit că mă bat cu stăpânul, nu cu slugile”, a spus Ponta, întrebat dacă are o înțelegere cu mogulii, așa cum a susținut premierul Emil Boc. „Ä‚știa pe care îi pune domnul Băsescu să ne mai înjure un pic, din când în când, că poate uitați dumneavoastră și lumea că au furat voturile la legea pensiilor”, a adăugat el, fiind solicitat de jurnaliști să indice cine sunt slugile.
„În rest cred că și domnul Vântu și domnul Voiculescu sunt așa, un pic masochiști, le place bătaia asta cu Băsescu. Pentru mine nu contează, cred că sunt cu toții oameni ai trecutului și obligația mea e să mă gândesc la viitor”, a mai spus liderul social-democraților.
Primul-ministru Emil Boc a susținut, vineri, că doi politicieni și doi proprietari de presă s-au aliat pentru a-l suspenda din funcție pe președintele Traian Băsescu, demers prin care aceștia ar dori să intre în posesia unor resurse. El a susținut că astfel de mișcări politice produc în țară o instabilitate de natură să respingă investițiile străine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?