Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Celebrul cuplu de desene animate Homer și Marge Simpson „divorțează”


Celebrul cuplu al serialului de animație „Familia Simpson” – Homer și Marge – vor divorța după 25 de ani de căsnicie, în noul sezon al acestui serial difuzat de postul american Fox, a dezvăluit miercuri directorul de producție Al Jean, citat de AFP.
Al 27-lea sezon al serialului „Familia Simpson” va începe în septembrie cu „descoperirea că în toți acești ani Homer sufererise de narcolepsie, ceea ce pune o presiune puternică asupra cuplului”, a declarat Al Jean revistei Variety. ‘Homer și Marge vor divorța, iar Homer se va îndrăgosti de farmacista lui”, a adăugat el, precizând că Lena Dunham, creatoarea de succes a serialului ‘Girls’, va fi cea care va împrumuta vocea acestui personaj.
Potrivit revistei Entertainment Weekly, fiul lui Homer și Marge, Bart Simpson, va fi ucis de dușmanul său de temut, Tahiti Bob, în viitorul sezon  care va fi lansat la 27 septembrie. Dar această crimă ar putea să nu fie reală, având în vedere că se petrece în episodul de Halloween, care antrenează familia în aventuri uimitoare ce nu au nicio legătură cu realitatea.
Serialul de animație al acestei familii disfuncționale, creat de Matt Groening și difuzat pentru prima dată în decembrie 1987, este urmărit în medie de 7,7 milioane de telespectatori în SUA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?