Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Comentarii pe site-ul nostru!


  * Aoleu, ce comentarii pe site-ul nostru!

DNA = Slugoii chiorului florin bazna zis „cacau” = baiatul de curte al lui tambau, ii cara pusca la vanatoare la braconaj , latra la comanda , musca pe furis etc. Nevasta-sa s-a pozat in cabina de vot crezind ca este de fapt in cabina de dus . alin olteanu zis „aspazia de tulnici” = unitatea de masura pentru TRADARE si MINCIUNA , obstea noastra este amanta lui pe care o da si la altii, cornel negru zis „senatoru penal” = daca vreti un cec fara acoperire sunati-l cu incredere, floarea PDL-ului din comuna noastra, si-a facut singur plangere penala pentru a intra in voia lui trasculescu ( apropo mai traieste omul de paie de la judet ?)
DE din TULNICI, postat pe 23-08-2012, la 06:26

    Noi numaram in Tulnici 4 TIR-uri arse , iar procurorii dna numara voturile babelor………. Avem comuna cu cele mai multe acte de terorism as putea spune dar nimeni nu face nimic………….. Daca nu se iau masuri urgente in comuna noastra vom ajunge rusinea tarii…………… Cine le-a dat foc? ………….raspunsul incepe cu „T” si se termina cu „U” ……………………….. CIT DE GREU POATE SA FIE DOMNILOR PROCURORI ?????????? ……………mai ales ca unii dintre dumneavoastra v-ati mai intilnit cu el pe la vanatorile organizate noaptea de Burghelea………………..
DE olivian, postat pe 23-08-2012, la 06:44

    Să mai zicem și noi că Alin Olteanu, președintele Obștii Tulnici, a fost chemat ieri la audieri de procurori în dosarul de fraudare a fondurilor europene acordate pentru pășuni, dar a zis că nu e în localitate, așa că nu s-a prezentat. Normal, doar e pedelist.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?