Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Doi sportivi de la Nidan Focşani, medaliaţi la Campionatul Naţional


Sâmbătă, la Centrul Sportiv Apollo din București a avut loc ultima competiție internă din acest an și cel mai important Campionat Național de MUAY THAI – IFMA, SEI – BUDOKAI și CUPA ROMÂNIEI la K-1, KICK- LIGHT, LIGHT CONTACT și SEMICONTACT și POINTFIGHTS. Au fost meciuri interesante unde au putut fi văzute tehnici deosebite, unde fair-playul și onoarea au fost la loc de frunte așa cum le stă bine unor luptători de kick boxing.
S-au legat prietenii, s-au consolidat altele, iar spectacolul oferit de luptători a fost unul dintre cele mai frumoase. Vor urma de acum CAMPIONATUL EUROPEAN de KICK BOX-WAKO tatami și ring care va avea loc la San Sebastian în Spania în luna septembrie dar și CAMPIONATELE MONDIALE de KICK BOXING – WAKO – LOW KICK/ K1 în octombrie la Belgrad (Serbia) și cel de SEMICONTACT, LIGHT-CONTACT, KICK-LIGHT, FULL CONTACT și MUSICAL FORM la Diblin (Irlanda) în luna noiembrie.

Cluburile participante au fost cele care de fiecare dată sunt prezente la competițiile organizate de Federația Română de Arte Marțiale de Contact. Sportivii au făcut meciuri de o înaltă clasă tehnică unde munca asiduă de-a lungul anilor și determinarea de care au dat dovadă sportivii au dus la rezultate deosebite. Clubul nostru s-a înscris cu trei sportivi și a participat cu doi sportivi la varianta de kick-light, unul retragându-se cu o zi înainte fapt pentru care clubul a fost sancționat. „Facem apel la seriozitate și profesionalism la toți sportivii care vor vrea să participe la competiții”, se arată în comunicatul clubului Nidan Focșani.

Sportivii participanți au fost Dan Rădulescu Scutaru și Cristi Budescu, care s-au clasat pe poziția a-II-a cu medalie de argint la catg.- 84kg și respectiv – 94 kg. Sportivii și-au făcut datoria față de clubul Nidan care i-a format de-a lungul timpului, făcând ca acesta să strălucească din nou pentru a doua oară în acest an la o competiție de nivel național. „Le mulțumim pe această cale celor care ne-au susținut de-a lungul timpului, antrenorului Dănuț Pleșa-Plugaru, care s-a ocupat în mod deosebit de noi, familiilor care ne-au fost alături în toată această perioadă de pregătire fizico-psihică, le mulțumim de asemenea domnului președinte F.R.A.M.C – Dumitru Mocănașu, domnului președinte ALL STYLE – Ionel Gîrbea și maestrului emerit al sportului Ciprian Sora care ne-au oferit de-a lungul anilor stagii de pregătire și formare la nivel profesionist”, a spus Dan Rădulescu Scutaru.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?