Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

Mîndrilă A CONTESTAT rezultatele evaluării făcute de Ministerul Sănătății


Constantin Mîndrilă, managerul Spitalului Județean de Urgență Focșani, a depus contestație la Ministerul Sănătății în ceea ce privește evaluarea sa. El spune că nu este singurul manager de spital care se află în această situație. „Aștept soluția Ministerului pentru că am depus contestație, mai ales că au mai fost manageri care au pățit la fel ca mine. În funcție de hotărârea ministrului Sănătății o să mă poziționez și eu. O să fac o anchetă în cazul funcționarilor care au comis eroarea și în funcție de rezultat, voi dispune măsurile care se impun”, ne-a declarat Mîndrilă.
    Reprezentanții Biroului de Presă al Ministerului Sănătății ne-au precizat că în momentul în care se va încheia evaluarea tuturor managerilor de spitale, se va emite un raport cu rezultatele evaluării, iar până atunci, cei nemulțumiți pot depune contestație.
    Constantin Mîndrilă nu a promovat evaluarea făcută săptămâna trecută de Ministerul Sănătății. Conform unor surse, el ar fi obținut sub punctajul minim de promovare, pentru că nu ar fi îndeplinit toți indicatorii de performanță. Mîndrilă ne-a spus însă că este vorba despre eroarea unor funcționari din cadrul Spitalului Județean. „Mi-au trimis niște funcționari date greșite, nu au fost atenți, iar softul a generat altceva în ceea ce privește indicii asumați și cei realizați. Cu aceste date eu m-am prezentat la București, la minister. Voi merge la minister ca să văd cum stau lucrurile. Dacă ei consideră că din cauza unor indicatori trebuie să mă demită, atunci… asta e, dar n-am arierate, nu sunt alte probleme”, ne-a spus managerul Constantin Mîndrilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?