Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623
Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623

Adevărul despre cum a reușit Kim Kardashian să rămână din nou însărcinată


O familie numeroasă a fost întotdeauna unul dintre visurile lui Kim Kardashian West, despre care vedeta a presupus că se va materializa la momentul potrivit. Însă după nașterea fetiței sale North, care va împlini 2 ani la 15 iunie, regina reality-show-ului a început să se teamă că lucrurile s-ar putea să nu mai meargă la fel de bine la o a doua sarcină, scrie celebritybabies.people.com. Prima sa sarcină s-a încheiat printr-o naștere dificilă, atât din cauza preeclampsiei, o boală potențial periculoasă, în care tensiunea arterială crește puternic în timpul sarcinii, cât și din cauza „placentei accreta”, o afecțiune în care vasele de sânge din placentă cresc în peretele uterin și rămân atașate de acesta.
    Acum, artista, în vârstă de 34 de ani, și soțul ei Kanye, de 37 de ani, au încercat timp de opt luni să conceapă un copil, însă au fost nevoiți să recurgă la fertilizarea în vitro pentru ca rezultatul să fie unul pozitiv. „Kim a avut, de asemenea, trei intervenții chirurgicale pentru a reface uterul”, a declarat o sursă apropiată vedetei. „Suprafața interioară a acestuia era atât de deteriorată, încât a concepe fără ajutor nu a fost posibil”, a explicat sursa. Cu ajutorul medicilor specializați în probleme de fertilitate, Kim a urmat timp de patru luni un tratament hormonal, care nu s-a soldat cu niciun rezultat. În luna următoare, cuplul a apelat la fertilizarea în vitro, pe ciclul natural al lui Kim, fără a apela la hormoni, iar de data aceasta Kim a putut face anunțul mult dorit că așteaptă un al doilea copil.
    Deși vedeta se declară încântată, noua sarcină îi creează probleme. „Am cele mai severe stări de rău de dimineață, de zi și de noapte”, a declarat ea luni seara reporterilor la Premiile Consiliului Designerilor de Modă Americani. Potrivit sursei, „această sarcină este diferită, deoarece Kim se simte rău tot timpul. Îi este foarte greață și este foarte obosită”. Pe de altă parte, apropiata lui Kim explică că, deși nașterea va fi una dificilă, cuplul este pregătit. Sarcina va fi probabil ultima pentru Kim, din cauza complicațiilor pe care vedeta le-a avut deja până acum, a adăugat sursa citată.
    Pentru moment, prioritatea lui Kim este să aibă grijă de starea sa de sănătate până la nașterea prevăzută pentru luna decembrie. „Încearcă să se odihnească și să evite să facă din nou preeclampsie, însă există posibilitatea ca acest lucru să se întâmple”, a mai adăugat sursa. „[Starea ei] are tendința de a se repeta. Cel mai bun lucru pe care l-ar putea face este să se mențină sănătoasă — să mănânce corect și să facă exerciții”, a declarat și Lisa Masterson, medic ginecolog care nu a avut-o sub observație pe vedetă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?