Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Filme noi la Balada


   Iubitorii filmului sunt invitați și în acest sfârșit de săptămână la Cinematograful Balada, unde vor putea vedea trei filme noi, în premieră. Sâmbătă și duminică, de la ora 15.00, va fi proiectat filmul „Călătorie spre centrul Pământului 2” (acțiune, aventuri, fantastic), care poate fi urmărit de întreaga familie. Filmul este o adevărată aventură. Vulcanologul Trevor descoperă într-un exemplar al romanului „Călătorie spre centrul Pământului” note lăsate de fratele său, dispărut într-o expediție. Trevor urmează instrucțiunile și pleacă în Islanda, alături de nepotul său și de Hannah, o cercetătoare. Cei trei cad într-o groapă care-i duce spre centrul Pământului, unde vor întâlni o mulțime de creaturi înfricoșătoare, printre care și un Tiranozaur.        
   De la ora 17.00 puteți urmări filmul „Paradisul spulberat” (2012), acțiune, dramă. Filmul spune povestea impresionantă a unei familii captive, alături de alte mii de străini, în timpul uneia dintre cele mai mari catastrofe naturale din istorie, un tsunami din anul 2004, în Asia de Sud Est. Maria (Naomi Watts), Henry (Ewan McGregor) și cei trei copii își încep vacanța de iarnă în Thailanda, așteptându-se la câteva zile de relaxare într-un paradis tropical. Într-o dimineață, în timp ce familia se afla la piscină, se aude un zgomot asurzitor: un val uriaș se îndreaptă spre toți cei de acolo. Filmul a primit o nominalizare Oscar și o nominalizare Globul de Aur.
    La ora 19.00 începe filmul „Mizerabilii” (2012) dramă, muzical, cu Anne Hathaway, Hugh Jackman, Russell Crowe. „Mizerabilii” este adaptarea pentru marele ecran a muzicalului ce face în continuare senzație pe scenele din toată lumea după 27 de ani, fiind jucat în 21 de limbi pe tot globul. „Mizerabilii” este povestea captivantă a unui destin frânt de vise destrămate, un testament atemporal despre iubire neîmpărtășită, pasiune, sacrificiu și mântuire. Prețul unui bilet la oricare dintre aceste filme este 5 lei.
   Film va fi și astăzi la Casa de Cultură din Odobești. De la ora 18.00 va fi proiectat westernul „Django dezlănțuit” (2012), cu Christoph Waltz, Jamie Foxx, Leonardo DiCaprio și Samuel L. Jackson. Acțiunea are loc în sudul Statelor Unite, cu doi ani înainte de Războiul Civil. Django (interpretat de Jamie Foxx) este un sclav al cărui trecut plin de violență îl aduce în serviciul lui King Schultz (Christoph Waltz), un vânător de recompense aflat pe urmele a doi ucigași, frații Brittle. Django este singurul care poate să-l ajute să ajungă la ei. În schimb, Schultz îi promite să-l elibereze. Când misiunea lor se încheie cu succes și Django este eli-berat, el decide să rămână alături de Schultz și continuă să-i vâneze împreună pe cei mai căutați criminali. Însă scopul final al lui Django este găsirea și eliberarea Boomhildei, soția de care fusese despărțit cu mult timp în urmă.
   La Odobești va fi film și duminică, de la ora 11.00: „Călătorie spre centrul Pământului 2”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?