Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631
Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631

Un șofer băut A DĂRÂMAT cu mașina o casă, apoi a fugit de la locul accidentului


Un tânăr de 24 de ani, din județul Vrancea, este cercetat de polițiștii din Bacău deoarece a distrus cu mașina gardul și peretele unei case, a rănit-o pe proprietară, după care a fugit de la fața locului. Mai mult, șoferul era și băut. Accidentul s-a produs la finele săptămânii trecute, în comuna băcăuană Huruiești, iar șoferul a fost identificat de polițiști pe raza județului Vrancea. 
În urma cercetărilor s-a stabilit că evenimentul rutier s-a produs pe fondul vitezei, dar și al consumului de alcool. Practic, șoferul de 24 de ani a intrat cu viteză într-o curbă, moment în care a pierdut controlul asupra direcției de mers, a ieșit cu mașina de pe șosea, a dărâmat gardul unei case și s-a oprit în peretele acesteia. Proprietara casei a fost rănită în urma evenimentului, dar șoferului nu i-a păsat și a plecat de la locul accidentului.    
    „Polițiștii din comuna Huruiești au fost sesizați prin 112, despre faptul că pe DJ 252 un autovehicul a părăsit suprafața carosabilă și a intrat în locuința unei femei de 83 de ani din localitate, după care a părăsit locul accidentului. Din cercetările efectuate la fața locului a rezultat că un tânăr de 24 de ani, din județul Vrancea, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 252, în localitatea Huruiești, într-o curbă periculoasă la dreapta, pe fondul consumului de alcool și neadaptării vitezei, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu gardul unui imobil și ulterior în peretele locuinței, după care a părăsit locul accidentului. În urma evenimentului rutier, proprietara locunței a primit îngrijiri medicale la fața locului, aceasta refuzând transportarea la unitatea spitalicească. Conducătorul auto a fost depistat ulterior în județul Vrancea și testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției”, au transmis polițiștii din județul vecin.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?