Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Doi arbitri vrânceni de minifotbal vor fluiera la turneul regional şi Cupa României


Veste bună pentru arbitrajul vrâncean de minifotbal. Doi dintre arbitrii care oficiază la partidele din cadrul Ligii de minifotbala amator Vrancea, Florin Tudosă și Octavian Bucătaru au fost înștiințați de Federația Română de Minifotbal că vor arbitra meciuri la turneul regional al Campionatului Național, întrecere programată în perioada 12-14 iunie la Buzău, dar și la turneul final al Cupei României, fază a competiției care se va desfășura în perioada 26-28 iunie la Piatra Neamț.

Jess Caffe și Pro As Company se întâlnesc în finala din play-out
Reprezentanta campionatului local la turneul final al Cupei României sezonul trecut, Jess Caffe a reușit o victorie cu 1-0 în prima semifinală cu ACS Mausoleul Mărășești, echipă venită din play-off-ul Ligii. În cealaltă semifinală, Auto ZBR și Pro As Company au încheiat la egalitate, 4-4, într-un joc cu răsturnări de scor. La loviturile de departajare, ZBR-ul s-a impus cu 2-1, dar au pierdut partida cu 0-3 la masa verde în urma contestației privind dreptul de joc al unui jucător.
În clasamentul Grupei Finale conduce Voința DEEP SERV cu 28 p, urmată de Sanorom 26, Pamiro Construct 23, Arena 22, Flux DiaCarn 12 și Dr.Gsm&Global Proiect 10 puncte. Marian Covaci (Arena) conduce în clasamentul golgeterilor cu 41 goluri, urmat de Ciprian Dumitriu (Sanorom) 35 și Marius Suvac (Flux DiaCarn) cu 32 goluri.

Articolul precedent
Articolul următor

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?