Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

CARTHA Adjud a sărbătorit împlinirea a 11 ani de la înființare


Specialiștii și tinerii cu handicap, beneficiari ai centrului CARTHA Adjud, au sărbătorit, ieri, împlinirea a 11 de ani de la înființarea centrului, dar și Ziua Internațională a Copilului. La evenimentul spijinit financiar cu 300 de lei de Primăria Adjud, a participat și Gheorghe Dragomir, președintele Fundației „Pro Armonia”. Felul în care cei implicați au sărbătorit dublul eveniment a fost unul foarte plăcut pentru toată lumea, respectiv o ieșire în oraș, la o pizza. Astfel, este lesne de înțeles că pe tot parcursul acestei ieșiri a domnit voia bună, beneficiarii fiind foarte încântați de acest mod de a se bucura împreună de o zi… altfel!
    Cu ocazia acestui eveniment, reprezentantul Fundației „Pro Armonia” a înmânat diplome de excelență primarului Constantin Armencea și personalului de specialitate din cadrul centrului, pentru efortul susținut și implicarea deosebită de care au dat dovadă pe parcursul celor 11 ani de funcționare a CARTHA Adjud. Totodată, beneficiarii centrului au primit din partea Fundației fructe, sucuri și prăjituri, acestea din urmă fiind asigurate cu generozitate de Cofetăria „Monique”.
„Fundația «Pro Armonia» mulțumește Primăriei municipiului Adjud pentru susținerea acordată Centrului Cartha de-a lungul timpului, personalului de specialitate pentru munca plină de implicare și de devotament, colaboratorilor precum și tuturor sponsorilor”, a spus Gheorghe Dragomir, președintele Fundației „Pro Armonia”.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?