Ingrediente:
carne de vită tocată
chiflă din aluat cu ceapă și muguri de pin (făcută în casă)
cartofi – 3 buc.
ceapă – 1 buc.
ciuperci – 3 buc.
brânză Cedar – o felie
bacon – o felie
roșii
maioneză
muștar
ulei de măsline
ienibahar – 1 vârf de cuțit
sare, piper
Mod de preparare:
Carnea de vită tocată se presează și se modelează în formă rotundă, apoi se prăjește pe plita unsă cu ulei de măsline, împreună cu o felie de bacon, până ce se rumenesc amândouă. Între timp ciupercile se taie felii și se călesc iar ceapa se caramelizează. Se presară ciupercuțele călite peste carne, se pune baconul prăjit peste ciupercuțe, apoi se adaugă ceapa caramelizată și se învelește cu o felie de brânză Cedar. Se lasă totul pe plită până ce se topește brânza. Între timp, chifla se taie în două bucăți egale. Se prăjește ușor fiecare jumătate de chiflă, apoi se unge cu sosuri de maioneză și muștar. Se adaugă o felie de roșie și carnea preparată pe plită.