Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Școală de stewardese! Înscrie-te la cursuri!


Dacă ai între 18 și 35 de ani, un aspect fizic plăcut, peste 1,60 metri înălțime, esti sănătoasă tun, știi limba engleză la nivel mediu și ai absolvit liceul cu diplomă de Bacalaureat, ai șansa de a te înscrie la sesiunea de selecție de candidate pentru cursurile gratuite de „Însoțitor de bord”. Acestea sunt organizate la RSC Consulting, în cadrul proiectului „Însoțește-ne la bordul carierei!”, derulat prin intermediul unei finanțări POSDRU. Vrâncencele care întrunesc condițiile amintite mai sus trebuie să se înscrie cât mai grabnic pe site-ul www.scoala-stewardese.ro, în vederea participării la selecția ce va avea loc marți, 2 iunie a.c., începând cu orele 8.30, la Hotel Mercur, strada Portului nr. 23, Galați.    
    Procedura de selecție a candidatelor se derulează în două etape. Prima este eliminatorie și constă într-un test scris în limba engleză. Candidatele ce reușesc să treacă de această etapă vor susține un interviu în limba engleză, cu recrutorii RSC Consulting.
    Persoanele selectate vor fi incluse în cursurile de calificare ce se desfășoară exclusiv la Cluj-Napoca. Tinerele cu domiciliul în afara județului Cluj, care vor fi admise, vor beneficia de gratuitate la cazare și două mese pe zi, pe parcursul întregi perioade de formare profesională. „Cursurile de formare profesională constau în ore de teorie și de practică, în conformitate cu prevederile Autorității Naționale pentru Calificări (ANC) și ale Autorității Aeronautice Civile Române (AACR). După absolvire, tinerele vor putea susține examenul pentru obținerea Atestatului de membru al echipajului de cabină, recunoscut în toate țările membre ale Uninii Europene”, transmit organizatorii, care fac și o serie de recomandări de vestimentație și conduită tinerelor care se vor înscrie la selecție, cu mențiunea că acestea reprezintă un ghid orientativ. „Recomandăm respectarea informațiilor prezentate în acest ghid pe toată perioada procesului de selecție: Vestimentație decentă: rochie sau deux-piece, lungime la nivelul genunchiului; pantofi cu toc moderat; asigurați-vă că hainele sunt curate, bine călcate și au mărimea potrivită. Machiaj: discret, potrivit fizionomiei. Păr: părul lung poate fi prins la spate, în coadă sau coc; sunt admise agrafele. Cercei: la baza urechii. Parfum: discret și plăcut; Manichiură: unghii curate, îngrijite; ojă – opțional. Asigurați-vă că ajungeți la timp pentru interviu, întârzierea nefiind acceptată. Arătați bune maniere tot timpul. Nu mestecați gumă în timpul interviului. Asigurați-vă că ați comutat telefonul mobil pe modul silențios (obligatoriu în timpul interviului)”, sunt recomandările organizatorilor.
    Școala de însoțitori de bord RSC Consulting s-a înființat prin proiectul „Însoțește-ne la bordul carierei!” care a demarat anul trecut, în luna mai, și se va finaliza în octombrie 2015. Obiectivul principal al proiectului vizează calificarea a 564 de tinere românce în ocupația de „Însoțitor de bord”. Principalul beneficiu pentru absolvente constă în faptul că primesc acces gratuit la o calificare într-o ocupație
bine plătită și căutată pe piața aviației civile, care le asigură șanse reale de angajare în posturi disponibile la companii de aviație civilă.     Detalii suplimentare se pot obține la telefon 0264.596.161 sau scriind la adresa: stewardese@rsc-consulting.ro. Formularul de înscriere la selecții poate fi accesat direct, și anume: http://www.scoala-stewardese.ro/pagini/_Scoala_de_stewardese/selectii_pentru_cursuri.html
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?