Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

Copiii vor juca fotbal pe 1 iunie la Bordeasca


Copiii din opt comune din sud-estul județului vor juca fotbal luni, 1 iunie la Bordeasca. Acțiunea este organizată de Secția Rurală de Poliție Nănești împreună cu Asociația Județeană de Fotbal Vrancea și Directia pentru Sport și Tineret Vrancea și are loc în cadrul proiectului Academia de Fotbal Social. Competiția va începe la orele 09.00. Din partea secției de poliție vor lua parte șeful secșiei, Nicușor Scutaru și ofițerul Flavius Carp. La eveniment sunt așteptați copiii din cele opt localități arondate secției de poliție, respectiv Măicănești, Bordeasca, Tătăranu, Răstoaca, Vulturu, Bălești, Ciorăști și Nănesti.
Reprezentanții secției de poliției vor organiza de asemenea concursuri pe teme rutiere cu elevii participanți la eveniment. La acțiune se vor forma opt echipe. La evenimentul de luni, AJF Vrancea va asigura montarea celor patru suprafețe de joc. Se vor alcătui echipe formate din opt copii care vor participa la turneu. Echipele înscrise vor evolua simultan pe patru terenuri (maxim total opt echipe) care vor juca în sistem campionat câte sapte meciuri de 10 minute fiecare cu o pauză activă de patru minute în care se vor organiza diferite concursuri individuale cu finalizare la poartă.
Componenții echipei câștigătoare vor primi cupe fiecare în parte. Se vor mai acorda două trofee speciale pentru golgeterul turneului și golgeterul la pauza activă. În urma acțiunii de la Bordeasca va fi stabilit Drem-Team-ul, în funcție de evoluția copiilor în turneu. Copiii legitimați nu vor fi cuprinși în această echipă, dar au drept de participare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?