Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Amenzi pentru vrânceni care transportau fier fără documente


Polițiștii din cadrul Secției 1 de Poliție Rurală Brăila au desfășurat, joi, o acțiune pentru combaterea abaterilor de la normele legale privind regimul deșeurilor feroase. A fost depistat în trafic, pe DJ 221, pe raza comunei Cazasu, Ionuț I. (21 de ani), din Liești, comuna Slobozia Bradului, județul Vrancea, care transporta cu autoutilitara 102 kg deșeuri feroase, în valoare de circa 50 de lei. Tânărul nu avea documentele prevăzute de lege, astfel că a fost sancționat contravențional cu 500 de lei și i-a fost confiscat materialul feros, care a fost lăsat în custodia unei societăți comerciale din Cazasu.
    În aceeași zi, polițiști de la posturile de poliție comunale Scorțaru Nou și Gemenele au acționat pe linia depistării transporturilor ilegale de materiale feroase și l-a oprit în trafic pe Vasile C. (31 de ani), din Slobozia Bradului, în timp ce transporta cu autoutilitara, pe DJ 202B, în Sihleanu, comuna Scorțaru Nou, deșeuri din fier (80 kg, în valoare de 40 de lei). Apoi, aceeași polițiști l-au depistat și pe Cristinel G. (26 de ani), din Cornetu, Slobozia Bradului, în timp ce conducea autoutilitara, pe DJ 202B, în localitatea Scorțaru Nou. În urma controlului efectuat în interiorul autovehiculului, polițiștii au găsit 25 kg deșeuri feroase, în valoare de circa 12,5 lei, pentru care șoferul nu deținea documente de proveniență. 
Față de cei doi vrânceni a fost luată măsura sancționarii contravenționale cu amendă în valoare de 1.000 de lei, fiecare. Le-au fost confiscate toate deșeurile feroase, care au fost lăsate în custodia unei societăți de profil din Brăila, până la definitivarea cercetărilor.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?