Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

O șoferiță băută a accidentat o tânără, apoi a fugit de la locul accidentului


O tânără de 25 de ani, din Focșani, a ajuns la spital, cu răni grave, după ce a fost accidentată de o mașină. La volan se afla o șoferiță de 45 de ani, care a accidentat-o pe tânără după ce a intrat într-o stație peco pe o cale de acces interzisă. După eveniment, conducătoarea auto și-a abandonat victima și a plecat de la locul accidentului. Polițiștii au găsit-o ulterior, iar în urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o alcoolemie de 0,33 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Pe numele șoferiței iresponsabile a fost întocmit dosar penal de cercetare. „La data de 26 mai a.c., ora 21.44, pe bld. București din municipiul Focșani, N. Dorina, de 45 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, a pătruns într-o stație peco pe calea de acces interzis și a acroșat pietonul R. Oana Florentina, de 25 ani, din localitate, după care a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție. În urma producerii evenimentului a rezultat rănirea gravă a pietonului. Conducătoarea auto a fost depistată ulterior, iar în urma testării alcooltest rezultatul a fost de 0,33 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal”, au transmis polițiștii vrânceni.
    Un alt accident s-a produs, marți, pe strada Dinicu Golescu din Focșani, la intersecția cu strada Horia, Cloșca și Crișan. Un șofer nu a acordat prioritate de trecere, moment în care mașina sa a intrat în coliziune cu un alt autoturism. În urma impactului, o femeie de 86 de ani a fost rănită. „La data de 26 mai a.c., ora 13.00, P. Gavrilă, de 23 ani, din comuna Golești, în timp ce conducea un autoturism pe str. Dincu Golescu, nu a acordat prioritate de trecere unui alt autoturism care circula regulamentar pe str. Horia Cloșca și Crișan, intrând în coliziune cu acesta. În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a pasagerei B. Marieta, de 86 ani, din municipiul Focșani. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului”, au adăugat oamenii legii.
    În aceeași zi, o femeie din Chiojdeni a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce a fost acroșată de un moped, condus de un consătean. Din verificările polițiștilor a rezultat că victima traversa strada neregulamentar în momentul în care a fost acroșată de moped. Și în acest caz, polițiștii au întocmit dosar penal. „La data de 26 mai a.c., ora 15.00, pe DN 2N în comuna Chiojdeni, R. Ion, de 58 ani, din localitate, în timp ce se deplasa pe un moped a acroșat-o și a accidentat-o ușor pe O. Ioana, de 67 ani, din localitate, care a traversat strada fără să se asigure. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului”, au mai precizat polițiștii.
    Un alt accident s-a produs pe strada Piața Moldovei din Focșani. Un bărbat de 36 de ani, din comuna Vînători, a dat cu mașina peste o tânără de 19 ani, din Bolotești, care se deplasa pe partea carosabilă. Și în acest caz polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cum s-a produs eveniemntul rutier și cine este vinovat. „La data de 26 mai a.c., ora 17.30, pe str. Piața Moldovei din municipiul Focșani, D. Ionuț, de 36 ani, din comuna Vînători, în timp ce conducea un autoturism a acroșat-o și a accidentat-o ușor pe M. Elena Nicoleta, de 19 ani, din comuna Bolotești, care se deplasa pe partea carosabilă. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului”, au mai arătat polițiștii.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?