Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Voinţa Odobeşti – Euromania Dumbrăveni şi Victoria Gugeşti – AS Suraia, în semifinale


Asociația Județeană de Fotbal Vrancea a stabilit programul semifinalelor fazei județene a Cupei României, jocuri care se vor disputa miercuri, 3 iunie, de la ora 18.00. Cele două partide sunt Voința Odobești – Euromania Dumbrăveni și Victoria Gugești – AS Suraia, toate echipele fiind din Superliga ALTDORF TEHNIK. Dacă la finalul meciului scorul este egal se vor juca două reprize de prelungiri a câte 15 minute fiecare. Dacă egalitatea va persista se vor executa lovituri de departajare. În altă ordine de idei, Biroul Executiv al AJF Vrancea a decis ca partidele care ar fi trebuit să se dispute sâmbătă (astăzi) din cadrul etapei a doua din play-offul și play-outul Superligii ALTDORF TEHNIK să fie reprogramate pentru miercuri, 27 mai.
Președintele AJF Vrancea, Dan Dumitru a prezentat situația cluburilor care activează în Superligă și, dintr-un total de 10 echipe, una singură a achitat integral suma de 5.000 de lei pentru returul sezonul 2014-2015, respectiv FCM Adjud. De asemenea, echipa Unirea Å¢ifești are o restanță de 2.000 de lei, AS Cimpineanca – 2070 lei, FC Panciu – 1.700 lei. Restul echipelor sunt restante la AJF Vrancea cu suma integrală de 5.000 de lei.
Conform bugetului de venituri și cheltuieli prezentat în Biroul Executiv din data de 10 martie, reanalizat, s-a ajuns în imposibilitatea ca AJF Vrancea să mai funcționeze corespunzător în acest moment. „Avem în acest moment următoarele datorii: baremurile de abritraj aferente etapelor din perioada 1-21 mai (patru etape la Superligă plus patru etape la Liga Grafit Décor), chiria pentru șase luni la sediul AJF Vrancea de la Casa de Cultură a Sindicatelor și plata catre ANAF, reprezentând impozite pentru baremurile de arbitraj. Pentru a evita eventuale penalizări, recomand întreruperea Superligii ALTDORF TEHNIK. Astfel, etapa a treia din play-off/play-out va fi reprogramată pentru data de miercuri, 27 mai. Echipele care până în data de 27 mai nu vor achita datoriile nu vor fi programate, urmând a pierde la masa verde cu 3-0. În cazul în care ambele echipele au datorii la AJF Vrancea, ambele vor pierde la masa verde cu 3-0”, a spus Dan Dumitru, președintele AJF Vrancea. 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?