Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

GALERIE FOTO: Dr.GSM&Global Proiect, în primele 16 echipe la turneul final al Cupei României


   Reprezentanta județului Vrancea, Dr.Gsm&Global Proiect a participat în weekend, alături de alte 35 de echipe, la turneul final al Cupei României la minifotbal, ediția a-III-a, eveniment organizat de Fe-derația de minifotbal din România la Iași. În faza grupelor, focșănenii au pierdut primul joc cu Amicii Galactici Slatina (2-3), dar au reușit calificarea în optimile de finală după victoriile obținute contra echipelor Celtics Baia Mare (2-1) și Dinadrom Suceava (1-0), clasându-se pe locul doi în grupa F. 
În sferturile de finală, sorții au decis ca adversara echipei Dr.Gsm&Global Proiect să fie Nera Computers Iași, nimeni alta decât vicecampioana și câștigătoarea cupei din județul Iași. Gazdele au învins cu 2-0 după un joc în care focșănenii s-au ridicat la valoarea experimentaților lor adversari. În urma participării și prestației echipei la turneul final, campionatul de minifotbal Vrancea acumulează puncte în clasamentul națio-nal.  Formația Dr.Gsm&Glo-bal Proiect a participat cu următorul lot: Toma Ionuț, Olaru Ionuț, Dinu Åžtefan, Militaru Daniel, Porumboiu Adrian, Secu Cristinel, Barbu Alexandru, Nechifor Liviu – căpitanul formației, Sava Dragoș, Ciobotaru Cătălin și Botezatu Ionuț, iar Florin Măzăreanu și Sabin Voicu sunt managerii echipei. „Mulțumesc și sponsorilor noștri care s-au implicat financiar pentru deplasarea de la Iași: Global Proiect, Dr. GSM, Spectral Invest, Mavi Beton, Grifon și Roșca Conf. Fenomenul minifotbal pentru amatori a luat amploare în județul nostru și sper ca sezonul viitor să fie mai mulți sponsori care să se implice în acesta”, a declarat Florin Măzăreanu, managerul celor de la Dr.GSM&Global Proiect. Sperăm ca acest mic pas, dar foarte important, rea-lizat de o echipă de minifotbal din județul Vrancea, să fie un nou început pentru minifotbalul amator vrâncean.
   Deși suntem încă în vacanță, organizatorii campionatului de minifotbal pentru amatori pregătesc ediția a-III-a, sezonul 2012-2013, care va debuta cu Supercupa ligii, jocul dintre campioana Voința DEEP SERV și Dr.Gsm&Global Proiect, câștigătoarea Cupei.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?