Ediția: Marți 16 iulie 2024. Nr. 6671
Ediția: Marți 16 iulie 2024. Nr. 6671

Robert Iamandi, dublu medaliat cu aur la „Cupa Mikomi“


   La doar 8 ani, judoka Robert Iamandi (LPS Focșani) a obținut două medalii de aur la turneul internațional „Cupa Mikomi”, întrecere care a avut loc în Capitală.
   După ce în prima zi a competiției, sportivul a urcat pe treapta podiumului la Under 9, în a doua zi de concurs a repetat evoluția bună și a luat aurul la categoria Under 11, după o evoluție de excepție la categoria 24 de kilograme, după mari încercări ale arbitrilor de a i se fura meciul. Robert a reușit ipoon și a rezolvat problemele de arbitraj părtinitor. „Robert Iamandi face judo de aproape doi ani de zile, se antrenează cu seriozitate și este un elev foarte bun la Åžcoala nr. 5 din Focșani. A mai câștigat medalii, dar la Cupa Mikomi a avut cea mai bună evoluție. La sala de judo are mai mulți colegi foarte buni la aceeași categorie și are parteneri buni de antrenament. Unul dintre ei este și Ciprian Pîrlog, medaliat cu aur la Under 9, categoria 20 de kilograme”, ne-a declarat antrenorul sportivilor de la CSÅž Focșani, sensei Dumitru Zisu.
   Sensei Zisu organizează selecție permanentă pentru copii la sala de judo aflată la Sala Sporturilor din Focșani (intrarea sportivilor).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?