Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Reținut de polițiști pentru tâlhărie, pus sub control judiciar de judecători


Un bărbat de 33 de ani, din cartierul păncean Satul Nou, a fost reținut de polițiștii din Panciu și apoi prezentat magistraților Judecătoriei Panciu cu propunere de arestare preventivă. Ciprian Emilian C. este acuzat de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. Fapta a fost comisă zilele trecute, iar principalul suspect a fost prins miercuri.
    Victima, un bărbat de 54 de ani, este din Răcoasa. Se întorcea de la Movileni, unde a mers pentru a cumpăra un cal. Pe prundul Șușiței s-a întâlnit cu două persoane, care erau cu o căruță. A intrat în vorbă cu acestea și le-a rugat să-l lase să lege calul pe care îl cumpărase de căruța lor, lucru care s-a și întâmplat. La scurt timp, bărbații i-au cerut victimei buletinul, sub pretexul că animalul ar putea fi furat. Apoi, unul dintre ei a coborât din căruță, l-a lovit pe bărbatul de 54 de ani și i-a luat portmoneul cu suma de 100 lei.
Victima le-a povestit polițiștilor ce i s-a întâmplat, iar oamenii legii au început verificările pentru identificarea celor doi bărbați. S-a stabilit că cel care a lovit  victima și i-a luat banii este Ciprian Emilian. Acesta a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, fiind apoi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. Potrivit informațiilor primite ieri după-amiază de la polițiști, propunerea a fost respinsă, judecătorii dispunând măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?