Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

GALERIE FOTO: Elevi de la LIS Panciu, în Spania printr-un proiect Erasmus



Liceul Teoretic „Ioan Slavici” Panciu participă, până în luna august 2016, la proiectul „Erasmus+ Roll the dice”, derulat în parteneriat cu școli din Spania, Portugalia, Ungaria, Slovacia, Polonia și Turcia. În cadrul acestui proiect, învățarea eficientă se face prin joc, fiind un bun prilej de a apropia școala de familie, în beneficiul elevilor. „Între 11 și 15 mai 2015 a avut loc prima mobilitate din cadrul proiectului. Elevii Bogdan Alban, Bianca Cozma, Cătălin Istrate, Alexandru Manolache din clasa a VII-a, însoțiți de profesorii Maricica Apreutesei – coordonatoarea echipei României – și Cristina Istrate au participat la întâlnirea transnațională de proiect, care s-a desfășurat la Colegiul Sant Bonaventura din  orașul Arta, Mallorca, Spania. Agenda întâlnirii a cuprins familiarizarea elevilor cu tradițiile culturale spaniole, cunoașterea orașului gazdă prin intermediul unui joc, vizitarea unor obiective turistice din Mallorca – portul Soller, Sa Calobra, peșterile din Arta. Ultima zi a fost dedicată activității «What do you know about my country?» și jocurilor pe o tablă de joc construită de elevii spanioli. În timpul mobilități noastre, elevii au cooperat pentru a face mai multe clipuri, au avut loc schimburi de întrebări cu privire la propriile lor țări și și-au îmbunătățit competențele de conversație în limba engleză”, se arată într-un comunicat trimis de reprezentanții LIS Panciu.
Următoarea mobilitate prevăzută în proiect va avea loc chiar la Liceul Teoretic „Ioan Slavici” Panciu, între 21 și 25 septembrie 2015. Atunci sunt așteptați 24 de elevi și 12 profesori din țările partenere. Ultimele două deplasări se vor desfășura în anul 2016, în Polonia și Ungaria.
Mai multe informații despre proiectul „Erasmus+ Aruncă zarul”, pe site-ul http://rollthedice3.webnode.cat/ sau la adresa Roll the dice/Aruncă zarul pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?