Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

Adjudean de 28 de ani, ARESTAT pentru violarea unei femei de 68 de ani


Un tânăr de 28 de ani, din Adjudul Vechi, a fost arestat preventiv marți, de magistrații Judecătoriei Adjud, pentru săvârșirea infracțiunii de viol. Victima sa este o femeie de 68 de ani, peste care Nelu Onofrei a intrat în locuință în după-amiaza zilei de 14 mai. A amenințat-o cu acte de violență, apoi a obligat-o să întrețină raporturi sexuale normale cu el.
    Bărbatul, un cunoscut al oamenilor legii, a fost identificat câteva zile mai târziu, iar marți, pe numele său a fost emis un mandat de arestare preventivă. „La data de 14 mai a.c., ora 18.00, polițiștii adjudeni au fost sesizați de I. Tinca, de 68 ani, din localitate, despre faptul că în jurul orei 16.00 în locuința sa a intrat un bărbat necunoscut, care prin amenințare, a întreținut raporturi sexuale normale cu aceasta. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii l-au reținut pe O. Nelu, de 28 ani, din Adjud, iar în urma prezentării în fața magistraților Judecătoriei Adjud, acesta a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol. Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activități infracționale”, a precizat subcomisar Bogdan Toader, ofițerul de presă al IPJ Vrancea.
Bărbatul nu este la prima abatere de acest gen. În 2008 el a fost arestat după ce  a violat o femeie de 71 de ani, tot din Adjud, căreia i-a furat și suma de 200 lei. De asemenea, în anul 2013, el a fost arestat din nou, fiind acuzat de comiterea a nu mai puțin de opt infracțiuni. La momentul respectiv, tânărul era acuzat de polițiști că a comis patru infracțiuni de furt, o infracțiune de lovire sau alte violențe, una de ultraj contra bunelor moravuri, o alta de tulburare a ordinii și liniștii publice și încă una de port fără drept de armă albă în loc public.
     „Căpălău”, așa cum i se spune, se liberase de puțin timp. Nu a rezistat în libertate mai mult de o lună-două, pentru că s-a reîntors în arest.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?