Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

VIDEO și GALERIE FOTO: CRIMĂ la Unirea-Odobești! Un bărbat de 72 de ani și-a STRANGULAT soția cu cablul de la prelungitor


    Un bărbat de 72 de ani, din Unirea-Odobești, a fost reținut, ieri, pentru omor. Victima este chiar soția sa, de 61 de ani, pe care a strangulat-o cu cablul de la un prelungitor. Nenorocirea s-a petrecut în noaptea de luni spre marți, iar poliția a aflat despre omor ieri dimineață, atunci când Ion Poșircă și-a luat inima în dinți și a anunțat ce a făcut. O noapte întreagă, el a stat lângă trupul neînsuflețit al femeii, Stănica Poșircă, cu care era căsătorit de 7-8 ani.
    Potrivit informațiilor primite de la subcomisar Bogdan Toader, purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, sesizarea a fost făcută în jurul orei 6.15. Ion Poșircă a povestit  că în seara zilei de luni, în jurul orei 22.00, între el și soția sa a izbucnit un conflict, situație care a avut la bază și consumul de alcool. Bărbatul a strangulat-o pe femeie  cu cablul unul prelungitor, pe care l-a găsit prin casă. Și-a dat seama imediat ce a făcut, dar s-a gândit că nu este cazul să sesizeze fapta în acel moment pentru că „era noapte și nu mai era nimic de făcut”. Prin urmare, a sunat la poliția abia dimineață, după ce aproape toată noaptea a stat lângă trupul neînsuflețit al soției.

    După cercetarea la fața locului, trupul neînsuflețit al femeii a fost ridicat și transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei morții, iar bărbatul, care nu a negat nicio clipă comiterea faptei și nici nu părea că regretă, a fost luat de poliție și adus la audieri. Apoi, el a fost reținut pentru omor, iar astăzi va fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.
    Potrivit unor surse, între cei doi soți ar mai fi existat conflicte, motiv pentru care copiii lor, din căsătorii anterioare, nu ar fi fost de acord cu relația. Nici vecinii celor doi nu vedeau lucrurile cu ochi buni, aceștia spunându-ne ieri, cu teamă, că bărbatul obișnuia să bea și se certa mereu cu soția. Atât cu ea cât și cu alte persoane. Vecinilor nu le venea totuși să creadă că vecina lor a fost omorâtă, spunând despre ea că a fost o femeie bună. Nu au spus același lucru și despre bărbat, care în opinia lor este o fire mai dificilă.
    Ieri, la locul crimei a ajuns și fiica femeii decedate, căreia tatăl vitreg a avut puterea să-i spună fără remușcări că a strâns-o de gât pe mama sa, cu un cablu, în momentul în care ar fi încercat să fugă din calea sa.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?