Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Și-a bătut mama, apoi a amenințat-o că o va tăia în bucăți și o va arunca la container


Mai multe persoane vor fi judecate de magistrații Judecătoriei Focșani pentru săvârșirea infracțiunii de loviri sau alte violențe, pentru că și-au făcut singure dreptate cu pumnii și picioarele. Într-unul dintre cazuri victima este chiar mama inculpatului, care a fost bătută și amenințată că va fi tăiată în bucăți și aruncată la container.
    Astfel, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani l-au trimis în judecată pe Vasilică C., de 30 de ani, care la data comiterii faptei se afla în Penitenciarul Focșani. În data de 27 octombrie anul trecut, în timp ce se afla în bucătăria penitenciarului, el a avut un conflict cu un alt deținut, legat de modul de folosire a cuierului, motiv pentru care a lovit victima cu pumnul în față. La audieri, deținutul nu a negat că și-a lovit colegul, dar a spus că nu i-a dat cu pumnul în față, ci în spate.
    Judecat pentru lovire sau alte violențe, dar și pentru distrugere și violare de domiciliu va fi și Gheorghe R., de 47 de ani, din Andreiașu de Jos. La data de 21 octombrie anul trecut, el a pătruns fără drept în curțile a două părți vătămate, le-a lovit, iar una dintre acestea a avut nevoie de 9-10 zile de îngrijiri medicale pentru refacere. Mai mult, a distrus și o porțiune dintr-un gard. Între inculpat și una dintre părțile vătămate a avut loc o discuție în contradictoriu, legată de închiderea unui drum. La momentul conflictului, la fața locului au ajuns și reprezentanții primăriei, care au discutat cu părțile și, inițial, părea că lucrurile s-au lămurit. Pe seară, una dintre părțile vătămate ar fi afirmat că va închide drumul, ceea ce l-a iritat rău pe inculpat, care a reacționat, lovind una dintre părțile vătămate. În acel moment a intervenit cea de-a doua parte vătămată, care a fost lovită și ea. Inculpatul a recunoscut că a lovit, dar nu pe ambele persoane, ci doar pe una dintre ele, spunând că a luat o șipcă dintr-un gard și a dat la întâmplare pentru că se simțea amenințat.
    Procurorii l-au trimis în judecată și pe Laurențiu Valentin C., de 27 de ani, din Odobești, pentru lovire sau alte violențe, distrugere și amenințare. În data de 22 iunie anul trecut, în timp ce se afla în centrul orașului Odobești, băut fiind, el a lovit cu picioarele o mașină, căreia i-a produs avarii. După comiterea faptei, bărbatul a plecat de la fața locului. Audiat fiind, a recunoscut în primă fază că i s-a pus pata pe mașină, după care a negat categoric că ar fi făcut așa ceva. Pe 13 august, bărbatului i s-a pus pata din nou, de această dată victimă fiind chiar mama sa. A mers la locuința femeii și a avut cu ea un schimb de replici. Nu a ezitat niciun moment și a început să o lovească cu pumnii și picioarele. Câteva zile mai târziu, s-a întors la locuința mamei și, pe motiv că a stat prea mult la poartă și a așteptat, a amenințat-o pe cea care i-a dat viață că o va tăia în bucăți și o va arunca la container. O altă faptă a comis-o pe 7 septembrie, când a lovit o altă persoană, ce a avut nevoie de 7-8 zile de îngrijiri medicale pentru refacere. În același dosar mai este trimis în judecată și Marius Alexandru R., de 30 de ani, tot din Odobești, care a participat și el la una dintre bătăi.
    În fața instanței de judecată va ajunge și Radu B., de 66 de ani, tot din Odobești, care în data de 27 octombrie anul trecut a lovit o persoană, iar acesta a avut nevoie de 7-8 zile de îngrijiri medicale. Inculpatul era cu oile la păscut pe terenul părții vătămate, iar acesta din urmă a aflat și a mers să-i atragă atenția. Victima a găsit turma pe oi pe terenul său, dar și pe inculpat. I-a spus acestuia să plece, lucru care nu s-a întâmplat decât după ce inculpatul a lovit partea vătămată cu un băț în zona capului.
    Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani l-au mai trimis în judecată, tot pentru lovire sau alte violențe, și pe Ștefan T., de 38 de ani, din Reghiu. El și-a lăsat copiii la partea vătămată, iar în seara zilei de 25 septembrie anul trecut, a mers la locuința acesteia pentru a-i lua acasă. Întrucât era băut, partea vătămată i-a cerut să-i lase la ea peste noapte, lucru care l-a deranjat pe inculpat. Ștefan T. a intrat în casă, a împins un martor și apoi a lovit partea vătămată cu un lemn. Victima a avut nevoie de 7-8 zile de îngrijiri medicale, iar în urma loviturilor primite i-a fost dislocată proteza dentară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?