Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Asigurații care nu au carduri, așteptați la CAS


Peste 3.300 de carduri de sănătate așteaptă să fie ridicate de la sediul Casei de Asigurări de Sănătate Vrancea de către asigurați. De asemenea, și asigurații Casei OPSNAJ se pot prezenta angajaților CAS Vrancea pentru a-și ridica cardurile de sănătate. Peste 140 de carduri OPSNAJ sunt la CAS Vrancea.
CNAS urmărește ca toate persoanele asigurate care apelează la servicii medicale să intre în posesia cardurilor. Există însă asigurați care lucrează în străinătate sau nu sunt interesați de serviciile medicale acordate în cadrul sistemului asigurărilor sociale de sănătate românești. Pentru aceste categorii de asigurați, cardurile de sănătate vor rămâne la casele de asigurări pe toată perioada lor de valabilitate, de unde vor putea fi ridicate.
Procesul de tipărire și distribuire a cardurilor de sănătate continuă pentru persoanele care împlinesc vârsta de 18 ani și/ sau dobândesc calitatea de asigurat. Reamintim că nu este necesar ca aceste persoane să solicite tipărirea cardurilor, acestea sunt generate automat din sistem, iar asigurații le vor primi acasă prin poștă.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?